Download Shkarko udhëzuesin

Na Kontaktoni

 
 

Hyrje

Ky udhëzues ka për qëllim të ndihmojë eksportuesit dhe importuesit e mallrave dhe shërbimeve në Kosovë për të kryer transaksione ndërkombëtare të tregtisë. Është i menduar edhe si një udhëzues për tregtarët dhe investitorët e huaj që konsiderojnë tregtinë me Kosovën ose të bërit biznes në Kosovë. Lexuesit e interesuar kryesisht për të investuar në Kosovë duhet ta konsultojnë "Investing in Kosovo", publikuar nga Agjencia për Promovimin e Investimeve të...

Lexo më shumë