Institucionet financiare jobankare

Institucionet financiare jobankare (IFJB) ofrojnë shërbime të specializuara financiare për klientët, siç janë huat, lizingu dhe hipotekat. Më poshtë është një Shpjegim i shkurtër i produkteve dhe detajet kontaktuese për institucionet financiare jobankare në Kosovë.

FACTOR LEASING

Factor Leasing SHPK ofron hua operative dhe financiare.

 

Informatat Kontaktuese

RR. UÇK LOK. 2, NR. 2, 10000 PRISHTINË

+381 (0) 38 225 980

[email protected]

WWW.FACTOR-LEASING.COM

 

LESNA SHA

Lesna sh.a. ofron hua tregtare, hua individuale dhe kredi hipotekare.

 

Informatat Kontaktuese

RR. REXHEP LUCI 2, 10000 PRISHTINË

+381 (0) 38 244 548

[email protected]

 

RAIFFEISEN LEASING LLC

Raiffeisen Leasing LLC ofron lizing operativ dhe financiar.

 

Informatat Kontaktuese

RR. AGIM RAMADANI NR 17, 10000 PRISHTINË

+381 (0) 38 222 222

[email protected]

WWW.RAIFFEISEN-LEASING-KS.COM

 

CRIMSON FINANCE FUND LLC

Crimson Finance Fund ofron hua afatshkurtra dhe afatmesme për kapital pune, pajisje dhe investime dhe lizing financiar për pajisje. Crimson Finance Fund ofron financa për tregtinë me pakicë dhe shumicë, prodhim, bujqësi, energji riPËRTËRITËSE dhe shërbime profesionale.

Informatat Kontaktuese

PASHKO VASA NR. 22, QYTEZA PEJTON 10000 PRISHTINË
+381 (0) 38 609 131
WWW.CRIMSONCAPITAL.ORG